History of International Relations (16-20th centuries) - Карпчук, Наталія Петрівна; Karpchuk, Nataliia P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Видання містить комплекс завдань: тематику лекційного курсу, семінарські заняття, перелік питань для самоконтролю, список рекомендованих джерел, словник основних понять та подій. Для бакалаврів галузі знань 29 «міжнародні відносини», спеціальності 055 «міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», програми «міжнародні відносини».
Історія міжнародних відносин (16-20 століття)
Keywords: international relations; foreign policy; Peace of Westphalia; Vienna Congress; World Wars; policy of expansion; Cold War; міжнародні відносини; зовнішня політика; Вестфальський мир; Віденський конгрес; світові війни; політика експансії; холодна війна