Управлінський облік: сутність, зміст та принципи ведення - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A.; Писаренко, Тетяна Миколаївна; Pysarenko, Tetiana. M. (Хмельницький національний університет, 2010)
У статті розкрито економічну сутність управлінського обліку, обґрунтовано визначення терміну «управлінський облік», висвітлено елементи методу управлінського обліку, вказано принципи ведення та функції управлінського обліку. Economic essence of administrative account is exposed in the article, determination of term "administrative account" is reasonable, the elements of method of administrative account are reflected, principles of conduct and function of administrative account are indicated.
Management accounting: the nature, content and principles of conduct
Keywords: Облік; принципи ведення управлінського обліку; функції управлінського обліку; accounting; principles of management accounting; management accounting functions