Практичні роботи з курсу хімія та фізика геосфер - Вовк, Олександр Павлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні вказівки містять завдання, методику їх виконання та необхідну довідкову інформацію для проведення практичних робіт з курсу ХІМІЯ ТА ФІЗИКА ГЕОСФЕР. Методичні вказівки рекомендовані студентам освітнього рівня бакалавра, галузі знань 10 Природничі науки, спеціальності 103 Науки про Землю, за освітньо-професійною програмою Гідрологія, спеціальності 106 Географія, за освітньо-професійною програмою Географія
Keywords: 551.1(076) П 69