Природа взаємодії інформації вертикального контексту і підтексту художнього твору - Васейко, Юлія Святославівна (Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, 2012)
У статті досліджена природа взаємодії інформації вертикального контексту й підтексту, проаналізовано детермінанти семантичного наповнення названих рівнів прочитання художнього твору, специфіку вираження їх змістового потенціалу, визначено роль вертикальної площини у формуванні підтексту зокрема, концептуальності літературного тексту загалом.
Keywords: вертикальний контекст; підтекст; іпліцит; символ; концепт; vertical context