Перекладення вокального твору для співака-бандуриста : методичні рекомендації - Сточанська, Мирослава Петрівна; Чернецька, Наталія Григорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Видання містить інформацію щодо розширення кола професійних навичок та умінь здобувача освіти (бандуриста), методичні поради про особливості створення перекладення вокального музичного твору для виконання його співаком-бандуристом. Методичні рекомендації призначені для самостійної роботи та мають навчально-методичний характер.
Keywords: бандурист-співак; вокальний твір; перекладення; творча робота; бандурний супровід; практичні поради; 78.087.6:780.614.13(072)