Методика навчання іноземної мови: програма нормативної навчальної дисципліни - Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, Nataliia P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Метою викладання навчальної дисципліни “Методика навчання іноземної мови” є формування в студентів професійно-методичної компетентності вчителя іноземної мови. Програма передбачає тісний зв'язок теоретичного курсу методики з практикою. В лекційному курсі і на практичних заняттях студенти знайомляться як з загальноприйнятими теоретичними положеннями методики, що викладаються у певній системі, так і з новими, дискусійними ідеями. На практичних заняттях вони оволодівають професійно-методичними вміннями вчителя іноземної мови
Програма навчальної дисципліни «Методика навчання іноземної мови» підготовки бакалаврів, галузі знань 0101 Педагогічна освіта, за напрямом підготовки 6.010102 Початкова освіта, для студентів ІV курсу педагогічного факультету заочної форми навчання.