Особливості страхування криптовалют в Україні - Гаврилюк, Віктор Андрійович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Розробка страхових можливостей, відповідних реаліям розвитку цифрової економіки стає одним із ключових завдань як вітчизняної, так і світової індустрії страхування, що дозволяє забезпечити стабільне зростання криптовалютних ринків і цифрової економіки.
Keywords: криптовалюта; страхування криптовалюти