Професійна компетентість державних службовців : теоертико-емпіричний аналіз феномену - Мудрик, Алла Богданівна; Mudrik, A.B. (Луцьк : СПД Гадяк Жанна Володимирівна, друкарня «Волиньполіграф», 2012)
У статті розглядаються актуальні питання професійної компетентності державного службовця. Обґрунтовано та представлено архітектоніку структурного змісту професійної компетентності державного службовця через структурно-функціональні компоненти, які визначаються функціонально-професійними компетенціями як певною структурою комунікативно-організаторських вмінь.The urgent problems of professional competence and professionalism are examined in the article Structural components of professional competence of employment centre public servants are proved and represented by means of structural and functional components. Structural and functional components of professional competence of specialists are determined by functional professional competences a definite structure of communicative and organizational skills.
Keywords: компетентність, структурно-функціональні компоненти професійної компетентності; профессиональная компетентность, структурно функциональные компоненты профессиональной компетентности; professional competence, specialist, important professional peculiarities of state officer