Корекційна педагогіка: програма нормативної навчальної дисципліни - Кузава, Ірина Борисівна; Kuzava, Iryna B. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Загальна програма навчальної дисципліни «Корекційна педагогіка» для студентів спеціальності 6.01010101 «Дошкільна освіта».
Keywords: корекційна педагогіка