Методика викладання образотворчого мистецтва: програма навчальної дисципліни - Вахрамєєва, Галина Іванівна; Vakhramieieva, Halyna I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни «Методика викладання образотворчого мистецтва» розроблена відповідно до сучасних тенденцій освітнього процесу. Видання висвітлює структуру курсу «Методика викладання образотворчого мистецтва», плани практичних занять, форми та методи оцінювання навчальних досягнень студентів. Програма складена відповідно навчального плану підготовки бакалавра Рекомендовано студентам освітнього ступеня «Бакалавр» за галуззю знань - 0202 Мистецтво, напрямком підготовки 6.020205 – Образотворче мистецтво
Keywords: академічна система художньої освіти; Художня освіта