Діагностика психічного здоров'я та його розладів - Пріб, Гліб Анатолійович; Prib, Hlib A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є психічне здоров'я та його критерії, а також зміни в психічних процесах, станах та властивостях особистості, що відбуваються при психічних розладах, на основі їх порівняння з характером формування та існування в нормі.
Keywords: психічне здоров’я; психічна норма та патологія; психічна хвороба; психічний розлад