Сутність конституційно-правового статусу суддів в Україні - Кравчук, Володимир Миколайович; Kravchuk, V. M. (Донецький юридичний інститут Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е. О. Дідоренка, 2011)
З метою підвищення ефективності судової влади необхідне якнайповніше теоретичне опрацювання конституційно-правового статусу суддів в Україні, створення належного наукового підґрунтя для вирішення проблем, що стосуються зазначеного інституту.
Keywords: принципи діяльності суддів; судова влада