Особливості та напрямки природоохоронної діяльності у прикордонній адміністративній області - Бояр, Андрій Олексійович; Boiar, Andrii O. (My University, 1999)
Розглядаються особливості та напрями природоохоронної діяльності у прикордонному регіоні України.
Keywords: природоохоронна діяльність; суспільно-територіальний комплекс; прикордонний регіон; охорона довкілля