Проблеми злочинності серед неповнолітніх в Україні - Зарадюк, Зоряна Валентинівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчально-методичні рекомендації містять положення щодо основних аспектів злочинності неповнолітніх, визначено поняття, види та основні заходи запобігання, а також перелік навчально-методичної літератури.
Keywords: злочинність неповнолітніх; примусові заходи виховного характеру; 343.91(477)-053.6(072)