Формування креативності майбутніх фахівців в умовах університету - Бартків, Оксана; Дурманенко, Євгенія; Bartkiv, O; Durmanenko, E (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано особливості формування креативності майбутніх фахівців в умовах університету; визначено поняття креативності особистості, співвідношення креативності з творчістю; розкрито роль викладача університету у процесі формування креативності студентів. The article analyzes the features of creativity formation of future specialists in the university; a definition of creative personality, correlation between creativity and creation art are given,presents the role of University teacher in the process of creativity of students.
Keywords: творчість; креативність; особистість студента; креативний простір; креативне мислення; creation art; creativity; individual student; creative space; creative thinking