Гідразид родаміну С – новий ефективний реагент для фотометричного визначення Os (VI) - Корольчук, С. І.; Кормош, Ж. О.; Черняк, Б. І. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Досліджено новий реагент – гідразид родаміну С для фотометричного визначення Осмію (VI). A new reagent – rodamine B hidrazide, for photometric determination of osmium (VI) is investigated.
A new reagent – rodamine B hidrazide, for photometric determination of osmium (VI) is investigated.
Keywords: Осмій (VI); гідразид родаміну С; фотометричне визначення; Osmium (VI); rodamine B hidrazide; phothometric determination