Літня педагогічна практика в закладах дошкільної освіти - Бартків, Оксана Степанівна; Алендарь, Надія Іванівна; Дурманенко, Оксана Леонідівна; Семенов, Олександр Сергійович; Семенова, Наталія Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У методичному посібнику на основі узагальнення науково-педагогічних досліджень й педагогічного досвіду висвітлено організаційні умови підготовки та проходження студентами літньої педагогічної практики у закладах дошкільної освіти. Визначено зміст літньої педагогічної практики, основні види діяльності, запропоновано методичні поради щодо ефективної організації літньої педагогічної практики; зміст, форми і методи роботи з дітьми в літній період, рекомендації щодо оформлення матеріалів практики, а також необхідні для студентів-практикантів ресурси мережі Інтернет та використана література.
Keywords: літня практика; діти дошкільного віку; підготовка вихователів; літо; 378.147.091.33-027.22:373.2(07)