Методика навчання історії України - Денисюк, Василь Іванович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Силабус зорієнтований на студентів щодо навчальної дисципліни "Методика навчання історії України". Навчальна дисципліна спрямована на вивчення комплексу методів навчання історії України в закладах загальної середньої освіти. Окремі теми спрямовані на вивчення організаційних та методичних складових навчання історії України, а також урочних і неурочних форм організації навчання
Keywords: методика навчання історії; історія України; вчитель історії України; середня школа