Інформаційно-аналітична діяльність в МЕВ [Електронне видання]: збірник тестів. Ч. 1. - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Наведено варіанти тестів для перевірки знань із теоретичного матеріалу дисципліни «Інформаційно-аналітична діяльність в МЕВ». Рекомендовано студентам третього курсу спеціальності 056 «Міжнародні економічні відносини» (освітня програма «Міжнародні економічні відносини»).
Information-analytical activity in international economic relations [Electronic edition]: a collection of tests. Part 1.
Keywords: інформаційно-аналітична діяльність; міжнародні економічні відносини; informational and analytical activity; international economic relations