Методика вивчення раціональних нерівностей в курсі математики закладу загальної середньої освіти - Киричук, Марина Вікторівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У магістерській роботі розглянуті та систематизовані основні методи розв’язання раціональних нерівностей, виділені методичні особливості вивчення даної теми учнями. До кожного методу розв’язання наведено низку прикладів. Використано електронний додаток Geogebra для створення графіків функцій. За допомогою інтерактивного навчального застосунку Wordwall розроблено тестові завдання із теми «Раціональні нерівності».
Keywords: нерівність; метод інтервалів; графічний метод; аналітичний метод