Теорія масової комунікації - Косюк, Оксана Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчальний посібник розглядає актуальні питання базового в системі підготовки видавця та журналіста курсу «Теорія масової комунікації». Видання відзначається авторським висвітленням основних теоретичих проблем масової комунікації, містить системний аналіз найголовніших комунікаційних дискурсів, трактує комунікацію як продукування культури. Для студентів напрямів «Соціальні комунікації», «Культурологія», «Філософія» та усіх, хто цікавиться проблемами комунікації i культури.
Keywords: журналістика; масова комунікація; культура; мистецтва; факт; образ; аудиторія; масмедіа; 366.637