Фізична та колоїдна хімія: методичні рекомендації до лабораторного практикуму для студентів спеціальності 226 “Фармація, промислова фармація” - Марчук, Олег Васильович; Янчук, Олександр Миколайович (My University, 2020)
Методичні рекомендації містять детальний опис лабораторних робіт з нормативної навчальної дисципліни “Фізична та колоїдна хімія”. До кожної лабораторної роботи подано питання для перевірки теоретичних знань. Для студентів напряму підготовки магістр (спеціальність 226 – “Фармація, промислова фармація”), викладачів і лаборантів, що проводять лабораторні заняття.
Keywords: фізична хімія; лабораторний практикум; колоїдна хімія; 544