Ринок праці в умовах «нової нормальності» у воєнний час - Дарина, Галицька; Наталія, Самолюк (Луцьк : Вежа-Друк, 2023)
Повномасштабне вторгнення Росії на територію України завдало шкоди багатьом сферам життя людини. Певний час люди знаходились в панічному стані, не знаючи, що усіх чекає завтра та які подальші дії здійснювати. Безсумнівно, нові умови суттєво вплинули і на вітчизняний ринок праці – у перші тижні війни він практично «впав», але уже у наступні місяці показав себе, нехай не стабільно, але гнучко і пристосувався до нової реальності (станом на вересень він містив 45 % вакансій від довоєнного періоду.
The labor market in the conditions of the "new normal" in wartime
Keywords: ринок праці; рівень безробіття; Україна; 338.2:330.34:339.9