Професійна етика фінансиста - Борисюк, Олена Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У конспекті лекцій визначено теоретичні основи професійної етики фінансиста. Розглянуто особливості професійної етики фінансиста, основи етики ділових відносин, ділового спілкування, ділових зустрічей та переговорів, особливостей іміджу фінансиста та його ділової атрибутики. Навчально-методичне видання призначено для магістрів спеціальності D2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» та інших економічних спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, слухачів курсів підвищення кваліфікації.
Keywords: професійна етика фінансиста; особливості професійної етики фінансиста; професійна етика фінансиста в умовах цифровізації; ділове спілкуавння; 336.22:64