Практичні заняття з навчального курсу «Методика викладання психології» - Бабій, Микола Федорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
У методичних рекомендаціях міститься розподіл тематики практичних занять для студентів, що засвоюють навчальний курс «Методика викладання психології». Вони складені у відповідності до визначеної кількості годин та тем лекцій. Методичні рекомендації розраховані на студентів 3 курсу, напрям підготовки бакалавр – 053 «Психологія».
Keywords: репродуктивний семінар; виробнича практика; рольові позиції; валідність; 39.038.10