Грає інструментальний ансамбль "Експромт". Частина 2 - Шиманський, Петро Йосипович; Тиможинський, Віктор Анатолійович; Єфіменко, Аделіна Геліївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Вивчення і практичне застосування репертуару сприяє формуванню в музиканта-виконавця тонкого відчуття ансамблевої гри.Посібник сприяє розвитку репертуарного чуття через практичний розвиток ансамблевого музикування.
Keywords: методика роботи з ансамблем; інструментальний ансамбль