Організація самостійної роботи з дисципліни «Функціональне відновлення» - Яловик, Володимир Трохимович; Яловик, Антон Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У методичних рекомендаціях подано питання для самостійного опрацювання функціональних засобів відновлення під час тренування та після закінчення фізичного навантаження. Методичні рекомендації призначені для студентів факультетів фізичного виховання, інститутів фізичної культури й тих, хто відвідує спортивні секції вищих навчальних закладів І−ІV рівнів акредитації, тренерам, спортсменам.
Keywords: функціональне відновлення; медико-біологічні засоби відновлення; функціональні педагогічні засоби відновлення; 796:615.010(072)