Роль лікувально-оздоровчих медичних закладів у розвитку системи охорони здоров’я - Квасній, Л.; Романів, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено роль лікувально-оздоровчих медичних закладів у розвитку системи охорони здоров’я
Keywords: охорона здоров’я; лікувально-оздоровчі медичні заклади