Щоденник виробничої діагностичної практики - Мудрик, Алла Богданівна; Павлюк, Тетяна Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У видання ввійшли методичні матеріали та документи, необхідні студентам факультету психології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки для проходження виробничої діагностичної практики під час навчання за освітнім ступенем «бакалавр». Для цілісного уявлення про означену практику у виданні представлені програма виробничої діагностичної практики, її опис, мета та основні завдання, етапи проходження та методи і засоби діагностики результатів практичної роботи, загальні вимоги до оформлення звітних матеріалів, критерії оцінювання знань та перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання. Рекомендовано студентам ОС «бакалавр» напряму 6.030102 – «Психологія» заочної форми навчання
Keywords: діагностична практика; соціально-психологічне дослідження; мала група; соціометрія; 159(075)