Специфіка вербалізації гастрономічних назв із семантикою “випічка” в англійській мові - Кисіль, К. С. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто різноманітність національно-специфічних гастронімів англійської кулінарії, які входять до концептосфери “випічка”. Проаналізовано особливості номінації такої лексики.
Специфика вербализации гастрономических названий с семантикой “выпечка” в английском языке
Specific of Verbalization of the Gastronomic Names with Semantics “Baking” in English
Keywords: гастронім; їжа; випічка; семантика