Інтегральний показник інвестування в економіку Росії - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Тоцкая, Олеся Леонтьевна; Totska, Olesia Leontiivna (Львівський національний університет ім. І. Франка, 2011)
У статті визначено рейтинги для окремих видів економічної діяльності в Російській Федерації за показниками інвестицій в основний капітал. Обчислено середньорічний рейтинг інвестування для кожного виду економічної діяльності. Побудовано інтегральний показник інвестування в економіку Росії. В статье определены рейтинги для отдельных видов экономической деятельности в Российской Федерации за показателями инвестиций в основной капитал. Вычислено среднегодовой рейтинг инвестирования для каждого вида экономической деятельности. Построен интегральный показатель инвестирования в экономику России. In the article ratings for the separate types of economic activity in Russian Federation on the indexes of investments in the fixed assets are determined. The average annual rating of investing for every kind of economic activity is calculated. The integral index of investing in the economy of Russia is built.
Интегральный показатель инвестирования в экономику России
Integral index of investing in the economy of Russia
Keywords: вид економічної діяльності; вид экономической деятельности; type of economic activity; інвестиції; инвестиции; investment; рейтинг; рейтинг; rating; інтегральний показник; интегральный показатель; integral index; Росія; Россия; Russia