Групи економічних акторів-користувачів функціонально-вартісного аналізу за ознакою сполучення інтерпретацій окремих складових характеристик функціональності та вартості - Кривуля, П.; Шестопалов, В. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено групи економічних акторів-користувачів функціонально-вартісного аналізу за ознакою сполучення інтерпретацій окремих складових характеристик функціональності та вартості
Keywords: функціонально-вартісний аналіз; актори-користувачі