Державне регулювання транскордонного співробітництва України - Олейник, Вікторія Василівна; Oleinyk, Viktoriia V. (Дніпропетровський національний університет імені О. Гончара, 2012)
У роботі розглядаються основні цілі та методи здійснення державного регулювання транскордонного співробітництва України.

The main aims and methods of the state regulation of cross-border cooperation of Ukraine are considered in the work.
Keywords: транскордонне співробітництво; cross-border cooperation; державне регулювання транскордонного співробітництва; the state regulation of cross-border cooperation; регіональна політика; regional policy