Формування методичної компетентності майбутніх вчителів математики - Швай, Ольга Леонідівна (Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2024)
Розглянуто складові методичної компетентності майбутніх вчителів математики. Окреслено деякі методичні аспекти формування методичної компетентності. Наголошено, що послідовно (в певній системі) формувати методичну компетентність здобувачів дають змогу різні види навчальних і виробничих практик. Ключову роль при цьому відіграє педагогічна практика.
Keywords: Теорія і практика навчання; майбутні вчителі; методична компетентність; практична підготовка