Формування духовності особистості молодшого школяра: методологічні підходи - Десятник, Катерина Володимирівна; Desiatnyk, Kateryna V. (Кіровоградський інститут розвитку людини «Україна», 2011)
У статті проаналізовано аксіологічний, системний, синергетичний, культурологічний, особистісно орієнтований, діяльнісний методологічні підходи, що є провідними у контексті формування духовності молодших школярів. Article analyzes methodological approaches: axiological, systematic, synergistic, cultural, personality-oriented, activity, that are leading in the context of younger pupils’ spirituality formation.
Formation of spirituality of younger pupils’ personality: methodological approaches
Keywords: духовність; виховання; особистість; молодший школяр; методологія; методологічні підходи; spirituality; education; personality; younger pupils; methodology; methodological approaches