Методичні вказівки до проходження переддипломної практики здобувачами освіти - Черчик, Лариса Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Викладено завдання, зміст, структуру звіту, основні позиції щодо організації та керівництва, етапи проходження практики; вимоги до оформлення та захисту звіту. Рекомендовано здобувачам освіти 2 курсу магістратури, спеціальності 073 Менеджмент, освітньо-професійної програми Менеджмент організацій.
Keywords: Переддипломна практика; 65.012.32