Партія влади: феномен несконсолідованих демократій - Мишляєв, Т. Ю.; Myshliaiev, T. Yu. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Розглянуто суть поняття «партія влади». Проаналізовано витоки та сучасні особливості «партії влади» як явища, притаманного несконослідованим демократіям. Досліджено феномен «партії влади» в політичному розвитку пострадянських країн.

The essence of the concept of «party of power» is explored. The origins and modern features of «party of power» as a phenomenon inherent to the non-consolidated democracies are analysed. The phenomenon of the «party of power» in the political development of post-Soviet countries is investigated.
Party of Power: the Phenomenon of Non-consolidated Democracies
Keywords: партія влади; номенклатура; демократія; політична еліта; політична система; партійна система; party of power; nomenclature; democracy; political elite; political system; party system