Наукові праці викладачів, співробітників і студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки : бібліографічний покажчик за 2012 р. - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2014)
Видання містить опис окремих видань наукових праць, навчально-методичних посібників, статей зі збірників, журналів, а також матеріалів і тез доповідей наукових конференцій. Покажчик укладено за відомостями зі списків публікацій до наукових звітів і з друкованих джерел. Публікації розміщено за алфавітом перших авторів відповідно до факультетів і кафедр. Співавторів, у тому числі тих, які не є працівниками СНУ, враховано в допоміжному іменному покажчику. Для наукової громадськості, студентів.
Keywords: бібліографічні видання; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; наукові праці; 72(4УКР-4ВОЛ)я1