Прогнозування вартості послуг, які надає спортивно-оздоровчий заклад. - Дук, В. Б.; Duk, V. A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
У статті докладно розглянута стратегія прогнозування вартості спортивно-оздоровчих послуг, охаракте- ризовані основні фактори, які впливають на прогноз цінової політики спортивних клубів України. In the given article the strategy of prognostication of cost of sporting-health services is thoroughly considered, described basic factors, that affect the prognosis of price policy of sporting clubs of Ukraine.
Prognostication of Cost of Services Which Are Given by Sporting -Health Establishment.
Keywords: спортивно-оздоровча послуга; прогнозування вартості; фітнес-центр; sporting-health favour; pro gnostication of cost; fitness-center