Організація центральних органів державної влади та управління за Конституцією Польщі 1935 року - Юхимюк, Ольга Михайлівна; Yukhymyuk, O. (Львівський національний університет імені Івана Франка, 2011)
Польська конституція 1935 року закріпила сильну владу Президента. Виконавча влада стала незалежною від парламенту. Польская конституция 1935 года закрепила сильную власть Президента. Исполнительная власть стала независимой от парламента.The Poland’s Constitution of 1935 introduced a strong power of President. The executive power became independent from the parliament
Keywords: Польська конституція 1935 року; Центральні органи влади