Нова класифікація методів захисту інформації - Єрмейчук, С. Ю.; Yermeichuk, S. Yu. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Запропоновано нову класифікацію методів захисту інформації з урахуванням методів перевірки цілісності цифрових сигналів, які на сьогоднішній день викликають найбільший інтерес, проте не мають свого місця в рамках методів і засобів захисту інформації.

A new classification method based information security methods verify the integrity of digital signals, which today cause most interest but do not have their place in the framework of methods and tools information security.
New classification information security
Keywords: класифікація; методи захисту інформації; методи перевірки цілісності; методи активного захисту інформації; методи пасивного захисту інформації; information security; technical methods