Дослідження професійного складника в структурі ідентичності студентів-психологів - Дружиніна, І. А.; Druzhynina, I. А. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті представлено результати емпіричного вивчення професійного складника структури ідентичності студентів, що освоюють спеціальність психолога. Описано психологічні особливості образу «Я» студентів-психологів та його динаміку під час навчання у ВНЗ. The article presents results of an empirical study of professional structure component of students’ identity who master the profession of psychologist. Psychological features of psychology students’ «I» image and their dynamics during the study process at the universities are described.
Research of Professional Component within the Identity of Students Psychologist
Keywords: студенти-психологи; ідентичність; образ «Я»; особисті професійні плани; образ професії; професійна ідентичність; students-psychologists; identity; «I» image; personal professional plans; image of the profession; professional identity