Гуманізація кримінально-виконавчого права України - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (СП "Юрінком Інтер", Київський регіональний центр Академії правових наук України, 2008)
Узагальнено набутий досвід гуманізації кримінально-виконавчої системи у процесі розбудови Української держави, зокрема, в частині гуманізації законодавства щодо застосування і реалізації покарань та гуманного ставлення до засуджених громадян з боку державних органів і установ виконання покарань, суспільства в цілому.
Keywords: кримінально-виконавче право; гуманізація