Сучасний стан туристичного ринку Волинської області - Міщенко, Олена Віталіївна; Mishchenko, Olena V. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2015)
В статті розглянуто особливості туристичного ринку Волинської області, проаналізовано динаміку туристичних потоків, визначено сучасні тенденції й стратегічні напрями розвитку туризму на досліджуваній території
Keywords: туристичний ринок; туристичне підприємство; туристичний потік