Особливості дистрибуції страхових послуг через мобільні додатки в епоху цифрової економіки - Борисюк, Олена Володимирівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Розвиток сучасних технологій у світі є рушійною силою змін у методах і техніках продажу продуктів і послуг. Ці зміни включають в себе також можливості розповсюдження страхових послуг в Європі та в Україні зокрема. Основним акселератором цих змін є розповсюдження доступу до мережі Інтернет.
Keywords: канал дистрибуції страхування; цифрова економіка