Аналіз економічної активності населення України за рівнем освіти - Тоцька, Олеся Леонтіївна (ДНУ «Інститут освітньої аналітики», 2020)
Проаналізовано показники економічної активності населення України за рівнем освіти в 2018 р.
Keywords: економічна активність; рівень освіти