Педагогічні умови естетичного виховання підлітків засобами образотворчого мистецтва ( історичний та естетико-педагогічний аспект, огляд джерел) - Чихурський, Анатолій Сергійович; Chykhurskyi, Anatolii S. (Слов'янський державний педагогічний університет, 2012)
У статті окреслено панораму наукових досліджень, присвячених проблематиці естетичного виховання засобами образотворчого мистецтва. Розглянуто і критично проаналізовано статті, монографії, посібники, що стосуються цієї теми.The article describes the panorama of research on the topics of aesthetic education by means of arts. Discussed and critically analyzed articles, monographs, books that more or less related to the topic.
Pedagogical terms of aesthetic education teaching teens by means of fine arts (historical аesthetic and рedagogical aspect, the survey sources)
Keywords: естетичне виховання; образотворче мистецтво; навчання; колір; естетичний смак; aesthetic education; art; exercises-ance; color; aesthetic taste