Фахова підготовка до виконавської діяльності та вокально-хорового аранжування в умовах вищої мистецької школи - Марач, Олександр Миколайович; Гонтар, Олег Савович; Панасюк, Світлана Леонідівна; Гургула, Роман Іванович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Матеріали навчального посібника орієнтовані на специфіку спеціальності “Музичне мистецтво”, в курсі підготовки хормейстера, хорового диригента, керівника хору, викладача музичного інструменту, музично-теоретичних дисциплін. Видання адресується музикознавцям, студентам музичних і музично-педагогічних факультетів вищих навчальних закладів, усім, хто цікавиться проблемами хорового виконання, методики та практики роботи з хоровим колективом, інструментального виконавства. Даний навчальний посібник може використовуватись у таких курсах, як: хорознавство, методика і практикум роботи з колективом, хорове аранжування, хорове диригування, хоровий клас, практикум роботи з хоровим колективом, педагогіка вищої мистецької школи.
Keywords: хорознавство; аранжування; виконавські навички; хор; естрадний вокал; хорове виконавство; 784:78.088(072)