Інформаційні технології управління проектами : програма нормативної навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни «Інформаційні технології управління проектами» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра спеціальності «Управління проектами». Предметом вивчення навчальної дисципліни є інформаційно-комунікаційні технології в управлінні проектами. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Предметна галузь інноваційного проектного менеджменту. 2. Застосування комп’ютерних технологій в інноваційному проектному менеджменті.
Програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра галузі знань 1801 «Специфічні категорії» спеціальності 8.18010013 «Управління проектами»
Keywords: інформаційні технології; information technologies; управління проектами; project management