Виховання дослідницької суб‘єктності здобувачів освіти у гуртковій роботі - Бартків, Оксана Степанівна; Буднік, Світлана Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У навчально-методичному посібнику роглянуто теоретичні та практичні аспекти виховання дослідницької субєктності підлітків у гуртковій роботі. Навчально-методичний посібник містить завдання для самоконтролю, тематику виховних справ на дослідницьку тематику. Видання можна використовувати під час проведення різних форм організації навчальної та виховної роботи в закладах освіти та на гуртках юних акваріумістів, а також при вивченні таких освітніх компонентів, як: «Педагогіка», «Основи природознавства», «Екокультура особистості», «Методика навчання освітньої галузі знань “Природознавство”», «Позакласна та позашкільна освітньо-виховна педагогічна практика». Для студентів педагогічних спеціальностей і педагогів та вихователів закладів освіти.
Keywords: Гурткова робота; суб‘єктність; здобувачі освіти; дослідницька діяльність; 373.5.091.322-053.6 (043.5)